JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikli katılıyorum.

Bir çok seo danışmanının iddia ettiği ve hem fikir olduğu bir konuda var.
Sayfalarınız table ile kodlama yerine w3c uygun şekilde div ile kodlattırmanız lazım vs. derler.Halbu ki table ile kodlanmış bir sitede w3c uygun hale getirilebilir.Div kullanmaktaki amaç değil SEO ya uygunluk.Gerekli tagların gerekli yerde kullanılması, gereksiz tagların kullanılmaması ve bu da semantic kodlama mantığını oluşturur.Ama bir çok arkadaş bundan habersiz html bilmeden seo danışmanlığı yapanlarda var, html bilipte seo danışmanlığı yapanlarında ne kadar yaptıklarını tahmin edebiliyorum.

Konu çok geniş, sadece bu sektörde öyle uç bucak bilgilerin varolmadığını birçok kişinin bu sektörü büyüttüğünü ve kendilerini yüksek gösterdiklerini ve böyle bir nimeti biliyorum yapıyorum deyipte başka firmalara çalışanlarını anlamak lazım.Bu işi yapabilen biri SEO+Ticareti birleştirip danışmanlıktan çok fazla miktarda paralar kazanabilirler fakat.......

Tam üstüne bastınız öyle kodlar varki sadece o kodları ekleyip lider olanlar hedef kitleye ulaşan var.Ben bu yüzden html öğrendim editleme ekleme yapmaya başladım.Ve dediğiniz gibi işin mutfağı kodlarda başlıyor.