By_ÖzgüR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hazar çok boş konuşuyorsun onu söyleyeyim önce. eline klavuz alıp okumadın mı kardeşim? 2 yıllık geçiş zaten var. okumak isteyen meslek lisesi öğrencilerinede gerizekalı demek sana düşmez. sen 2 yıllık okumak istiyorsun diye tüm meslek liselileri kendinle bir tutma güzel kardeşim. bilesin ki meslek liselerden düz liseye sadece 1. sınıfta geçiş yapılabiliyor heryerde yazıyorsun ya hani düze geçsinler diye yok öyle bir kanun.
Başka liseye geçebilirsin lise 3'te Adapazarı Atatürk lisesinden bizim sınıfa arkadaş geldi geçen sene.

- Ayrıca klavuzu aldım okudum sadece bu sene için o seneye yargı izin verse kalkıyor o, ama onay vermiyor sen o bölümü okumıyacaksan neden gidiyon devlet sana masraf ediyor. Sonra iş ara ararsın tabi.

umit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet sizinle aynı açıdan bakmıyor olabilriz. ama ben liseye kaydourken hata yapmış olabilirim aklım başıma şimdi gelmiş olabilir. Ama artık hedefimi tam olarak belirlemeye başlıyorum ve benim hedefim kim ne dersen desin alandışıda olsa 2 senelikte olsa üniversite kazanmak.

Cevabınız ve ilginiz için tekrar teşşekkür ederim...
Simdi sanada diyim başka bölüm okuyacan tamam yene 11. sınıfta 2 kişi geldi bizim sınıf a yeni biri bizim okulda anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümünden çocuk hiç bir şey bilmiyordu makina ile ilgili öğrenti 1 sene içinde.
Sende 11. sınıfta gitseydin aklın 4 sene sonramı geldi? (Geçmi basıyor ?)