Temamda arama kutusu yok bende netten araştırdım bulamadım ama arşivimdeki yokya temasından bu koda ulaştım görüntü çok güzel oldu ama arama yapamıyorum arma yap dediğimde
�����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������
Çıkıyor

Sidebara eklediğim kod bu acaba baska ne yapmam lazım arama yabilmem için

<form id="searchform" method="get" action="<?php bloginfo('home'); ?>">

<input type="text" name="s" id="submit1" value="<?php the_search_query(); ?>" size="28"><input type="submit" value="Video Ara" />

</label>

</form>