was adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar mantıksız konuşuyorum ? Ben de merak ettim.Sorun ne onu ortaya koyarsan açıklamaya çalışayım.İnternet kafelerde yasak olsun veya olmasın bu beni ilgilendirmiyor ki , televizyonun da önlemi var, fakat bilinçli , sosyal ve eğitimli toplumlarda.Mesela ben (biz ailece) televizyonda içi boş programları izlemiyoruz ve nadiren açıyoruz .Buna en küçük yeğenim de dahil.Televizyonun önleminin olmaması(ki aslında var , sadece sana göre yokmuş) televizyondaki programların yasaklanacağı anlamına gelmez.Buna en ufak örnek : Kurtlar vadisi senin savunduğun argümanlarla yasaklansa eminim karşı olurdun.

@Fatih rtük'ün kaldırılmasına nereden geldik anlamadım ? Benim dediğimden onu mu çıkarıyorsun
Neyse ben yatıyorum hadi iyi geceler
evet tv nin önlemi çoğunlukla yok, git anadoluyu bi gez çoğu ev karasal yayını kullanır, çanak anten değil yani normal tv anteni belediyelerin global antenlerini kullanırlar.kaldıki bu dizinin yayınlandığı kanal çoğu ailenin izlediği bi kanal, ailelerin(uydu kullananların da) şifre koyacaklarını sanmıyorum. ha bunları diziyi sevdiğim için söylemiyorum, sadece ***** ı karıştırdığın için söylüyorum.