dostum sen ne kadar mantıksız konuşuyorsun böyle ? bu dünyada televizyon kadar etkili bi yayın organı varmı sence ? ***** sitelere internet cafelerde girmek yasak değil mi ? evden girenlere de 18 yaş altı için aileler gider ttnet filtresi vs. koydurur girmez internetin önlemi var yani , ama televizyonun yok

ki televizyon en büyük yayın organı.
ne kadar mantıksız konuşuyorum ? Ben de merak ettim.Sorun ne onu ortaya koyarsan açıklamaya çalışayım.İnternet kafelerde yasak olsun veya olmasın bu beni ilgilendirmiyor ki , televizyonun da önlemi var, fakat bilinçli , sosyal ve eğitimli toplumlarda.Mesela ben (biz ailece) televizyonda içi boş programları izlemiyoruz ve nadiren açıyoruz .Buna en küçük yeğenim de dahil.Televizyonun önleminin olmaması(ki aslında var , sadece sana göre yokmuş) televizyondaki programların yasaklanacağı anlamına gelmez.Buna en ufak örnek : Kurtlar vadisi senin savunduğun argümanlarla yasaklansa eminim karşı olurdun.
@Fatih rtük'ün kaldırılmasına nereden geldik anlamadım ? Benim dediğimden onu mu çıkarıyorsun

Neyse ben yatıyorum hadi iyi geceler