Uzun zamandır ben de byethost kullanır önerirdim ancak sonyaşadığım bir olay sebebi ile artık bu firmanın yanından bile geçmem. Paypal ile alışveriş yaptığınızda hesabınız anında aktif oluyor ben bazı paypali olmayan arkadaşlarıma onlar adına hesap alıyordum bunun gibi 5-10 hesap aldım. Hesapları açarken her hangi bir uyarı olmaksızın paypalden yaptıkları ayar sebebi ile otomatik yenilemeyi aktif etmişler. Dolayısı ile siz bunu bilmiyor paypale aboneliklere de pek bakmıyorsanız ki pek çok insan bakmazi buradan otomatik süresi dolan hesabın uzaması söz konusu.
Örneğin arkadaşıma aldığım hesapların tümüne aynı zamanda ödeme aboneliği de aktif olmuş. Vatandaşta bu hizmeti almak istemiyor diyelim olan size oluyor.
Bu durumda geri döndüğümde kendileri bana bu ödemeyi iptal edebilirsiniz ama para iadesi yoktur ya bir hesap yahut domain satın alarak bu alacağınızı kullanabilirsiniz diye saçma bir cevapla karşılaşıyorsunuz. Ve size sitelerinde yer alan sözleşmeyi okumanızı istiyorlar, tabi siz okumuyor yahut ingilizce olduğu için çoğu zaman çözemiyor olabilirsiniz. Ancak sözleşmelerinde bu konu yer almıyor ve ben peşine düşüp iademi bir çok yazışma sonrası aldım ki sinir harbi şeklinde geçti. Buradan paypal ile alışveriş yapanlar özellikle aboneliklere bakıp henüz zamanı gelmeden iptal etmeleri uzatacaklarsa da bunu yine elle standart ödeme olarak yapmları yerinde olacaktır.