****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarışma sahibinin bile bile o tasarımı seçmesi olayı sorunlu hale getirdi.İlkkez böyle bir durum yaşandı daha önce bu tip çalıntı durumalr yaşanıyordu ancak ilkkez birisi seçildi.

Şimdi bu noktada yarışma sahibi bu logoyu seçtiyse biz seçemezsin diyemeyiz.Bizim buna hakkımız yok arkadaşlar.

Ancak çalıntı imajlarla logo yarışmalarına giren kullanıcıların tespiti halinde 15 günlük caydırıcı uyarı banı atma kararı aldım.Aynı kural ihlali durumunda sınırsız ban atacağız.
yalnız şöylede bir durum sözkonusu. konudada bahsettiğiniz gibi yarışmayı kazanan kişi burdaki cliparti satın almış olup üzerinde renk değişikliği yapmış olabilir. sonuçta burda yasal bir sorun yok. bir diğeri ise sıkca şahit olduğum bir durum. yarışmadaki kişiler hazır free olarak dağıtılan vectorler kullanıyor. yarışmayı başlatan kişi bundan rahatsız değilse bence bundada sorun olmamalı . hatta öyleki bana gelen müşterilerimin bu şekilde isteği bile oluyor benden. yani 15 gün gibi bir uzaklaştırma, başka kurum, şirket yada site tarafından kullanılan bir logo üzerinden bir logo yapılmışsa anca bu şekilde olabilir diye düşünüyorum.