Öncelikle sakin ol.2.cisi mesajın senden bir sonra bold mesaj yazan birisinin mesajı silinirken yanlışlıkla silinmiş.

Konumuza gelelim

Bakın 99desing de binlerce tasarımcı var burada 50 tasarımcı var nasıl bir kıyaslama bu anlamadım ? Oradaki profesyonel katılım ile buradaki profesyonel tasarımcı katılımı oranlamasına ise hiç girmeyeceğim.

ayrıca 99desing de bildiğim kadarıyla yarışma sahibi herhangi bir kazanan belirlemek zorunda değil hatta garanti olup olmadığı orada belirtiliyor.Bizim yarışmalarımızda ise her koşulda bir kazanan belirleme zorunluluğu var.

Yarışmanın uzayabilmesi şu aşamada bana anormal gelmiyor.Yarışma sahibinin istediği seviyede bir çalışma çıkmamış olması sonucu yarışmayı bir kaç gün daha uzatabilmesi anormal değildir.napacak kullanmayacağı bir çalışma için paramı ödeyecek ?

Yarışmalara bir düzen getirdim ve herzaman tasarımcıların haklarını korumak adına yaptık bunları kurallar,fiyat düzenlemeleri vs.tekrar ediyorum bu bir süreç zamanla herşey yerine oturacak.Lütfen bazı şeylere saygı duyun.

birtakım şeyleri saçma mentalite olarak gören arkadaşlar gidip 50 tl ye kurumsal kimlik çalışması yapabilirler.

Saygılar.