Bende meslek lisesi makina bölümü son sınıf öğrencisiyim bence yargıtay onaylamadı çok iyi oldu.

Devlet bize verdi bilgisayarlı sayısal işlem makinaları 40 - 75 bin euro değerinde ve 4 tane var 2 freze 2 torna (1 tanesi 3 eksen).
Simdi devlet düzlise, anadolu, fen gibi lisedeki öğrencilerine yıllık ortalama 2bin TL harçıyor, meslek liseli öğrencisine 4bin TL gibi 2 katı masraf yapıyor.
Makina alıyor sende bak makinacısın ben zorla girmedim o bölüme kendim seçtim dalları.
Sen neden seçtin okumıyacaksan devlet'e yük olma yargı böyle bakıyor ve karar alıyor.

Simdi ben makina bölümü ile olan dallara gitcem 2 yıllık geçiş çünkü ben başarısız bir öğrenciyim alan dersinde iyiyim ama bu karar çıkınca ben o 2 yıllık hakkım yok olcak beni eşit yapcak ama ben görmedim ders için sınav a gircem başarız olcam daha fazla böylece meslek lisesi tercih edilmiyecek nede olsa eşit adam az ders var görmiyecem ders i bana sorcak diyecek kişi gitmiyecek.
Meslek lisesi bu ülkenin sanayisine bir darbe olmasın BIRAKIN BU BIRAKSALAR ATOM MÜHENDİSİ OLURUM işte o geri zekalı meslek lisesinden oraya geçemiyeceni bilmiyor daha.

Fabrikada staj'a gidiyorsan anadolu teknik değilsen anlarsın ne insanlar var kumpas kullanmayı bilimiyor okumamış meslek lisesi çünkü düz lise mezunu 24.56,5 dedi adam yani söyle yazayım ( yermi dört nokta elli altı virgül beş) diye kumpas okuyor böylemi olsun TÜRKİYE.

Bırakın ben 2 yıllık her türlü gideyim.