Burada kişileri kurumları aşaglayıcı görmek veya haykırmak amacım asla değildir madem bir takım kişiler hizmet sağlamayı kendilerine görev vazife görüyorsa bunu en iyi şekilde yapmaları gerekmektedir saldırı aldımızı söylüyorsunuz siz değerli r10.net kullanıcıları sözüm sizlere 4 günlük forum sitesi hit olmayan vede 9 kayıtlı kullanıcısı olan sistem ne kadar saldırı alabilir bu kişilerde forum post atan kişilerdir
bırakın bunlar bir kenarda kalsın MESAJ yazdıgınızı söylüyorsunuz bilgilendirme amaclı bana tarih saat görrüntüsü olarak lütfen sizden ricam burada yayınlarmısınız sizden ricam lütfen bu tür konuşmalar siz firma sahiplerine hakikatten yakışmıyor yine söylüyorum üçün beşinde asla değilim bizler ücret ödüyorsa firma sahiplerinden hizmet almak isteriz şartlar hususunda ne zaman online olmaya çalışsam kapalı ne zaman online olmaya çalışsam kapalı hiç bir şekilde aksamalardan kapanmalardan şahsıma belirtilen her hangi bir açıklama yapılmamıştır ispatı varsa burada yayınlamasını istiyorum gün tarih ay olarak