sever2k7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eline koluna sağlık kuaza çok basarılı olmus.
Ancak Youtube api demişsin.Youtube üzerinden sonuç alamadım da :S
Youtube üzerinde bulunan videoları aramalarda bulamadım da :S

EDİT:Youtube arama farklı kısımdaymıs simdi farkettim )
hocam en ustteki arama kisminin yaninda 2 buton var en ustekine basip arama yaparsaniz youtube videolarini bulursunuz

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem güzel eline sağlık.
ama 360 tl wordpress için yüksek miktardır.
10 kişiden bahsetmişsiniz.
şuan genel yazılım satışlarına bakarsanız 3500 tl ye özel yazlım sistem alırsınız.
bu sistem çoklu satışa girerse sizinkinden ucuz olur.
neden wordpress alsınlar demeden geçemeyeceğim.

gerçekten iyi niyetle yazıyorum yazılımı yanlış anlamayın.
NEDEN HERKES FIYATA BAKIP SISTEMIN ISLERLIGINE BAKMIYOR ANLAM VEREMIYORUM. Ben wordpress satmiyorum, bu tarz bir sistem varsa hepsi bir arada verin link bakayim fiyatinada herkes baksin..

1 konu acinca yari yorumlar fiyat uzerine oluyor, soyle bi ana sayfaya bakip sonra fiyat yuksek diyorlar, komik..

sistemde kullanici kanali var
playlist ozelligi
simdi api destegide eklendi
2 gun once 300 tane olan index sayisi api den sonra 18k ya cikti. Kimse sistemin kullanici kullanilabilirlik alanlarina bakmiyor fiyata bakiyor.

Ayiptir arkadaslar buyrun 3500 tl verin aynisini yaptirin o zaman, satin alin diye bir derdim olsa sizin gibi herkese satar coluk cocugun eline oyuncak ederdim. Bu isde emek var ve ben emegimin cok altinda fiyat veriyorum. isine gelen alir isine gelmeyende almaz.

konunun basinda olumlu olumsuz elestiri dedik, siz hala fiyattasiniz, lutfen su fiyat konusunu kapatalim, buyrun siz yapin daha ucuzada siz satin gorelim..