cybersoldier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasim bir soz vardir ucuz ettin yahnisi olmaz diye birde astari kendinden pahali diye bir laf vardir bu işlerde profosyonel olan arkadaslar yada bu işlerde profosyonel olmak isteyen arkadaslar kesinlikle ne ucuz et yahnisi yerler nede astari pahali elbise giyerler makul olan fiyat benim icin hostingde aylik 8 ila 10 dolar arasidir ve bu fiyatlara sen bu adamlarin verdigi hizmeti verebiliyorsan ozan deki adamlarin iligini kemigini kuruttunuz al sana bir ornek

yillik hostin =120 $ kampanya nedeni ile 60 dolara cekilmis yabanci bir bir firmada ayni firma bana diyorki sana 250 gb alan sinirsiz trafik 100 domain hosting birde 3 domain veriyor com net org biz istedigini regle zaten kısa bir hesapla 3 domain ortalama 27 28 dolar yapiyor geriye kaldi 33 dolar hadi sen de 35 dolar sen bu hizmetleri ve daha sayamadgim diger hizmetlerin yarisini bu adamlarin sattigi fiyatin 5 dolar ustune saglaya bilecekmisin ben ne zaman arasam yada msej atsam zamanın onemi yok hemen sorunuma cozum buluyorlarki daha sorunum olmadı gerci hicbir yabanci firma ile sorunum olmadi siz firmayim diyorsunuz ben sadece size demiyorum sizin gibi olan herkese diyorum hasta olsaniz cenazeniz olsa proplemleriniz olsa ve o an ben prolem yasasam sizin yardim etme imaknınız olmıcak asagida arkadasiminda yazdigi gibi saglik proplemleri nedeniyle ilgilenemiyor ben onun saglık proplemlerı yuzunden sorunmu yasıcagim peki işte bu yuzden bence bir hosting firmasinin kesinlikle vergi levhasi mesaili calisan işcileri sabit telefon numaralari olmali olmuyorsa bu makına alıp host satmakla msnden cep telefonundan forumdan destek vererek yapilacak bir iş degil arkadaslar
haklısın sana katılıyorum arkadaşım