sen yabancıları övüyorsun biz burda ne satıyorum her firma bunlar gibi değildir.Bunların tek suçu araştırmıyorlar ucuza alıveriyorlar sonrada burada ağlıyorlar ah param vah param diye
arkadasım yabacı diye bise yok ben iyi olani overim iyi olan turkse turku overim yabanci ise yabanciyi overim ben trden calişmadigim icin bilmiyorum turk firmalarini acikcasida ogrenmekte istemiyorum ben tek kelime ile sunu diyorum profosyonel webmaster profosyonel insanlarla calismali istediginde istedigi destegi almali oyle forumdan cep telefonunda msnden destekle bu işler yurumez bakın su şikayet bolumune kac tane turk firmasi kactane yabanci firma var siz kendiniz gorun sen iyi olabilirsin ama digerleri benim bildigim ve yaptigim tek sey var ya profosyonelım yada olacam bende acemilige yer yok karsimdaki firmadanda bunu beklerim ya profosyoneldir yada calişmam ister turk olsun ister yabanci bu bolumde yabancilar hakkında şikayettede bulunmus biri olarak ister turk ister yabanci bir firmada olmasi gerekenler benim acimdan profosyonel acidan
1. mesaili calisan işciler yani 24 saat kesintisiz destek
2. sabit telefon
3. vergi levhasi legal olmasi gerek firmanin
4. kesinlikle ofisleri burolari olmali
evden host satarak hosting firmasi kurulmaz benim sitem bir kapali kalsa sen istedigin kadar kaybimi gidermeye calis bu cok onemli ya bu işi profosyonel olanlara bırakın yada profosyonel olun yaptiginiz iş ciddi bir iş cocuk oyuncagi degil
BU SOZLERIMDEN ALINANLAR ACEMILERDIR