hesaplihost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana tostçu diyene bak, bunun hiç Allahtan korkusu da yok ! Müşteriyle naber bilader, iyidir koçum ağızlarıyla konuşan sensin birde utanmadan bana tostçu diyorsun. Cidden senin sorunların var, gözlerim problemli demiştin bana bi zamanlar bence sadece gözlerinde değil problem.

Allah Acil şifalar versin, üzülüyorum haline...
sen hangi müşterinle yemek yedin,hangi müşterini arkadaşın dostun gibi gördün benim müşterilerimle ben aynı masada yemek yedim,onlar benim müşterim değil arkadaşım gibi dostum gibi yakındır en kötü günümde yanımda olan insanlardır.1 gün selam vermedim mi arayıp hatrımı soran insanlardır.Sen müşterilerine para gözü ile baktığın için bunu anlıyamazsın.Sayfanet in sahibi engin bey 7 yıldır alışveriş yaparım birgünden bir güne şikayet etmemiştir bana abim kadar yakın olan birisidir. forumdaki ganez adlı üye coğrafya öğretmenidir benden 10 yaş büyüktür sor bakalım aramız nasıl ben senin gibi müşterilerime para gözü ile bakmıyorum bugun ayakta duruyorsam ben bu beni tercih eden abim gibi kardeşim gibi görünen kişilerin sayesindedir.