TuKeNeCeGiZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit: Konu altına yazılanları yeni okudum. Sağlam olsaydı zaten paylaşılmazdı ki sağlamı da kendiniz kullanıyorsunuz. 2 Ay burada insanları heyecana soktunuz, bugün yarın önümüzdeki pazartesi vs. paylaşılacak diyerek insanları kandırdınız şimdide kalkmış bozuk scripti paylaşmışsınız. Sunucu problemi var dediniz scriptin her bir yerinden sorun fışkırıyor. Sizin gibi Saçma insanların yapacağı iyilik, paylaşımda bu kadar olur zaten.
Şaka gibisin arkadaşım imrenerek izliyorum seni. size verilen script direk kendi ftpm den çektiğim dosyalarla çalışan scripttir. Size söyledim başka yerlerde hata veriyor kendi yerimde problem çıkarmıyor diye
Bak hazırcı kardeşim sana bir tavsiyem var, aldığın scripti kullanabilmek istiyorsan bu kadar hazırcı olmada bi kaç php kitabı oku ve çözmeyi dene.
Ayrıca scripti 100 ü geçkin kişi indirmiş ve sadece bir kaç kişide hata mesajları veriyor veriyorki buraya yazılıyor. zaten buradan başka bir yerde yayınlamadım da.

Normalde senin bu mesajını ilk sayfaya koyup scripti yayından kaldırmam gerekiyor ama yapmıyorum. senin gibiler yüzünden yüzlerce insan madur olmasın. Konuyu kirletme, kullanamıyorsan Kullanma!