Lise son sınıf öğrencisiyim. Küçüklüğümden beri bilgisayar mühendisi olucam diyorum. Ama şuanki halimle çok zor, tembellik ettim. YGS (1.sınav) yapsamda 2'yi yapamam. Boşta kalmakta istemiyorum. Bilgisayar öğretmenliği düşnüüyorum 1.bölümden aldığı için. Fakat anlamadğım birsürü şey var. Bilgisayar adı altında bir sürü öğretmenlik var bunların farkı ne?, puanları nasıl?, İnternette bakıyorm kimse memnun değil nedeni ne? Ve sadece YGs'yle mi alıyor LYG'nin katksıı oalcak mı? :S
Bilgisi olan var mı?
bir bilgisayar öğretmeni olarak ne mühendisliği öneriyorum ne de öğretmenliği. puanlara bakarsan durumu da anlarsın zaten. benim zamanımda eski sayısal puanı vardı. en düşük bilgisayar öğretmenliği 328, en düşük bilgisayar mühendisliği 336 puandı. endüstri, makine, elektrik-elektronik mühendislikleri gibi bölümler geliyordu bana. gerçi onlar da dibe vurdu

türkiyedeki en düşük bilgisayar öğretmenliğinin puanına çukurova makine mühendisliği geliyordu. düşün artık o zamanki popülariteyi. şimdi ise 301 puana bilgisayar mühendisliği var
her yere üniversite-bölüm açtılar, öğretim müfredatı güncel değil, sektör eskisi gibi değil, öğretim görevlileri nitelikli değil, alt yapı yok bazı üniversitelerde. daha da içini karartmayım