blogevim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
osi kardeş. gel benim siteye seo yap, senin seo bilgini oradan görelim. noter onaylı iş yapacagız. 100 kelimeden 50 tanesinde ilk sıra garantisi vereceksin ve 2 ay kalacak site orada. hatta sana bir de ek avantaj sunacagım. o domaini pr3 olan 3 tane pr4 olan 2 tane siteye de ekleyeceğim. benden extradan link o domain için. istediğim kelimelerde ilk sırayı garantilersen paranı alacaksın. ilk sırayı kapamazsan sen bana ödeyeceksin.

sen demişsin ki: adana evden eve nakliyat, konya evden eve nakliyat gibi aramalarda 3 büyük şehir hariç 7-8. sıralarda falan demişsin. seoda cümleye göre başarı kazanmak cok daha kolaydır. önemli olan kelimeye göre seo. kelime sayısı arttıkça üste cıkma şansın artar. istediğin bir şeyi googlede tek kelime olarak yaz kaç site içinden kacıncı site gibi sıralamaya bak ve ilk 10 siteyi incele, bir de o kelimenin yanına ayşe, fatma, ali, karpuz, domates, yada araba gibi kelime ekleyerek 4 hatta 5 kelime olarak yaz bir de onları karşılaştır. fazla uzatmayayım. arkadaş imkansızı aramış, bilgi eksikliği olabilir. bunu arkadaşa anlatmaya çalışıyoruz. sen de arkadaşa yanllışı inandırmaya çalışıyorsun
Güzel kardeşim bu arkadaşın 100 kelimeden kastı domates-kilot-araba gibi zıt kelimeler değildir muhtemelen şehir aramaları ve benzer aramalardır. Sen benden iyi biliyorsun kendin yap hatta benden sana kıyak siteni sölede kendi şahsi blogumda tanıtım yazısı yazayım. yok başkasına yaptıracam diyorsan siteni bedediyeye götür o seo yapsın

buda konuya son mesajım selocularla pardon seo cularla uğraşmıyacağım.