Vallahi "turkgezgin" hocam senin başına gelen hemen hemen aynı olaylarla benimde başıma geldi. Neredeyse 2 ay oluyor, erkmen hocamın dediğine göre 3 kere bana kargo gönderdi de geri dönüyormuş. Para iadesi istedim onu da henüz yapmadı, nerdeyse 1 aydır iade bekliyorum. Bende kendisinden acilen para iadesi talep ediyorum. Lütfen duysun artık sesimizi!!! iTrader puanına ve benim kafamdaki insana hiç yakışmayan davranışlar bunlar. Ayıptır ya...
Hem de ne ayip. Beni ikinci defa zor durumda birakti bu Erkmen denen sahis... Soyleki, Turkiye'ye tekrar gitmem gerekiyordu, mail ve ozel mesaj yolu ile konustuk, para iadesi yapacagina soz vermesine ragmen (1 aydan fazladir) yapmadi, bende tekrar Turkiye'de olacagim icin en azindan baklavalari gondersin istedim, ozel mesaj ve mail yolu ile anlastik, yine sozler verdi... Dedimki gondermeyeceksen soyle adam akilli en azindan beklemeyiz... Gonderecem dedi... Ve sonuc tahmin edeceginiz gibi yine husran... Eger bu hafta yapmazsa odememi yasal olarak haklarimi kullanacagim, yurt disinda olmam birsey degistirmez butun konusmalar vesaire bilgisayarimda kayitli... Herkes zor durumda olabilir ama adam kandirmakla oyalamakla bu isler yurumuyor, en onemliside sozunun arkasinda durmak lazim... Kimse bu elemanin buradaki 100+ itrade ine guvenmesin, zaten gerekli dokumanlarla sikayet konusu acacagim, Erkmen tarafindan zor durumda birakilanlar oradanda yazar zaten sikayetlerini...
Saygilar