Bende rap dinliyorum. En sevdiğin sanatçılardan birisidir Sagopa Kajmer. Bunu açıklamamın sebebi "GencRap.Com Türk Hiphop Kültürü! " başlığın..
Siteye girdiğimde ise koskoca bir logo ve adam el işareti yapıyor. Ben Sagopa Kajmer den o şekilde bir hareket görmedim. Diğer sanatçılar Nefret, Ceza olsun yaptıklarını sanmıyorum.
Kimi örnek alıyorsunuz ?
Öncelikle sitemiz sagopa kajmer fan sitesi değildir. Sagopa kajmer'in küfürü ve bu tarz şeyleri bırakması Türkçe Rap'in yada en azından Underground'ın sokaklardan, yer altından geldiğini değiştirmez.Yani Türkçe rap kendi müziğinde bir çok dallara ayrılmıştır aslında.. Cezacılar,Sagocular,Şeyhocular,Pit10cular,Haykicil er vs vs .. Dolayısıyla her Mc'ye Uygun ya da her mc'nin sevebileceği bir banner yapmak neredeyse imkansızdır.
Söylemek istediğim, Sitemiz genellikle Underground kesime hitap etmektedir. UnderGround Müzik, Yer altından gelen bir sokak kültürü olduğu için ve yer altına bu tarz hareketler ve argo hakim olduğu için sitemize böyle bir banner uygun gördük. Her ne kadar argoyu,sokak ağızlarını ve bu tarz el hareketlerini sitemizin diğer bölümlerinde(Forum), yasaklamış olsakta, Logoda olmasının sorun olacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler.