Merhabalar; Hocam bot'la bu içerik girmeyi yaptırsanız daha sağlıklı olmaz mı ?
Düşüncen için teşekkürler. Hali hazır sistemde 2 adet botum var sabah ve haber7 olmak üzere fakat genel içerikli olduğu için benim işime yaramıyor. Zaten bendeki botlar herhangi birisine ihtiyaç duymuyor. Kendiliğinden belirlediğim aralıklarla sisteme giren bir bot modeli. Bir kere kurmanız yeterli

Fakat dediğim gibi açılacak site yerel bir site olduğu için maalesef uygun değil bu botlar. Botları tekrardan düzenletmek gerekiyor ama ileriki safhalarda bu olacaktır. Şu an için öncelikli tercihim insan kaynaklı çalışmak.
Veriler bot aracılığıyla çekilirse kaynak her kategoriye belli 1 siteden olur karıştırmamk için.O da içerik çeşitliliği açısından kötü olurdu.Gerçek internet editörü forumda oldukça az sayıda.Genelde "Post+ÇU" denilen bireyler var.Umarım aradığınızı bulursunuz.
Evet post+çu kavramı konusunda haklısınız fakat post+çu diye saçma bir kavram olamaz. Zira Türkçe bir kelime değil. Bu yüzden özellikle buna dikkat ederek ben de aylık toplamda 1000-1500 içeriği 10-20 TL civarından girecek birisi değil daha cazip bir teklif sunuyorum

Hem işini sevsin hem para kazansın. Zaten editör olacağı zaman sitemizin künye kısmında editör olarakta görünecektir. İleride bu işi yapmaya devam ederse referansta olacaktır sitemize. Temennin için teşekkür ederim bir kaç kişiyi bekleme listesine aldım yüksek ihtimal bu akşam kendilerinden birisiyle irtibata geçip başlarız.
Forumda düzenli çalışacak arkadaş bulmak oldukça zordur. İnşallah seçtiğiniz arkadaşlar sizin ve siteniz için sağlıklı birer seçim olur.
Bu arada içeriklerin kopyala yapıştır olması dışında ara ara özgün yazı ihtiyacınız olursa sizinle çalışmak isterim. Ne istediğini iyi bilen kişilerle çalışmak her zaman zevk verir.
Kolay gelsin.
Şu an için düzenli çalışır mı bilmiyorum ama en azından bizi mağdur etmesin yeterli. Yani 10 gün sonra sıkıldım demesin benim için önemli olan bu. Eğer bırakacaksa da bana 1 hafta önceden haber versin ki ben kendimi ona göre ayarlayayım. Her zaman benim yaklaşımlarım iyi niyetli olmuştur. İyi niyetle yaklaşan herkese aynı seviyeyi gösteririm. Ama iyi niyeti suistimal eden oldu mu gözünün yaşına bakmam

Özgün yazı konusunda şu an için maalesef ihtiyacımız yok. Sadece, girilen başlıklar değiştirilmekte, bazende haber özeti tabir ettiğimiz 2-3 cümlelik özetler özgün girilebilmekte. O da bazen oluyor Sitemizde yazarlar olacağı için özgünlük konusunda bir sorun olmayacaktır bizim için. Zaten yazarlar çevresinde tanınmış kişiler olacaktır. Haber için inşallah ileride biraz daha büyüdüğümüzde özgünleştirme kısmına girebiliriz
Size de kolay gelsin.
ekledim görüşelim çalışabiliriz bu şekilde
Şahin vural arkadaşım, sanırım sizinde böyle bir editör ihtiyacını var fakat sizden ricam kendi başlığınızı açar iseniz, buradaki başlığıa görecek insanlar benim yerime sizinle muhattap olmazlar. Sizden ricam ayrı bir başlıkta, kendi işgören ihtiyacınızı karşılamanızdır.
Teşekkür ederim
İlk mesajda yazdığım gibi özel mesaj göndermeye devam edebilirsiniz.