Ankete herhangi bir cevap yazabilirsiniz.Puan almanız için illa sorulan soruyu doğru cevaplamanız gerekmiyor.Yes-No yazarsanızda aynı puanı alırsınız
hala bu tip şeylerle uğraşıp hediye kazanmayı bekleyenlerin olduğuna inanamıyorum

onu beklemez bekleyene kadar gider parayla alırdım ben
Bir bakıma haklısın ama böyle bir fırsatı değerlendirmek isteyenler oldukça çok sayıda.Mesela para verip almak var bir ürünü birde Amerika'dan puanların karşılığı ücretsiz almak var genellikle ikinci şık tercih ediliyor.Son dönemde Türkiye'ye gönderilen hediyelerin artması üzerine insanlar daha da çok lockerz'a bağlandı.Eğer üye değilsen mail adresi at davetiye atayım

bu puanlar ay sonu sıfırlanma falan olmuyor demi
Kesinlikle hayır.Puan sıfırlanması 1 yılda bir olur.Eğer bu ayki re stok'ta ürün alamadıysanız bir sonraki ay alabilirsiniz.Puanlar 1 senede bir sıfırlanıyor lockerz.com bizzat bildirdi.
Bende Z-List oldum. Tshirt mailim hâla gelmedi. Toplamda 402 PTZ'm var. Henüz bir ürün siparişi veremedim.
Zlist olduğunuz tarihten itibaren 1 ay içinde zlist onay maili alırsınız.Bu mail zlist tişörtünüz için ilk önemli adımdır.Maili aldıktan sonra 1 ay içinde de tişörtünüz adresinize gelir.Kısacası tişört zlist olduğunuz tarihten 2 ay sonra falan gelmektedir.