Arkadaşlar sanırım bilgisayarla fazla haşır neşir olmamdan dolayımıdır bilmiyorum ama hiç olmadık zamanlarda kulağıma sesler geliyor...
Bu seslerin ne olduğuna gelecek olursak genelde "dalalant" yani msnde birisi bi yazı gönderdiğindeki çıkan ses veya msndeki titreşim sesi oluyor.2-3 gündür dışarı çıkamıyorum havalar berbat evde tüm zamanım pc başında geçiyor.Bu durum canımı sıkmaya başladı artık.Fiziksel olarak da etkileri var tabi gözlerim kızarıp duruyor.Uyku düzenim tamamen ... yemiş durumda.Bazen diyorum ulan keşke hiç bulaşmasaydım şu işlere.Gerçekten garip birşey , düşünsenize herşey küçük bir ekranta olup bitiyor.Tüm hayat küçük bi ekrana taşınmış adeta..Bazı insanlar bu küçük ekrana bakıp eğleniyor, bazıları para kazanıyor , bazılarıda bu küçük ekranı pisletiyor Anlayan anladı.Hayatım bi garip ya arkadaşlar.Çevremde birsürü olay dönüp bitiyor fakat farkında bile olmuyorum.Özellikle ailem bu umursamazlığımdan çok şikayetçi.Değiştirmek istiyorum kendimi , Bak Burak diyorum bu sefer yapacaksın.Bu sefer başaracaksın diyorum ama sonuç yine başlangıç

Ah ulan ah , şimdi bi adada olmak vardı , sevdiğim kişiyle beraber...Issız bi ada olsun kimse olmasın.Bilgisayarda olmasın.TTneT wifi de olmasın.Bembeyaz kumu olsun , ahaptan bir deniz evi olsun...Ateş yakıp sevgilime sarılarak , ateşin dibine kıvrılıverelim...Deniz dalgalarının sesi,ninni gibi gelsin bize.Bulutlar olmasın.Yıldızlar bize göz kırpsın...Derken Güneş doğsun.Işığıyla mayışa mayışa uyandırsın bizi Biraz domates ve peynir yiyelim kahvaltıda.Akşama doğruda balık yakalayım.Şişe takıp ateşin közünde pişireyim...Derken yine Akşam olsun...Yine sabah...Hergünüm böyle geçsin...Hergün aynı şeyleri yapayım...Eminim şu anki hayatımdan kat kat daha güzel olacaktır.