Not: PSD Tasarımları bu konu altından dağıtıyorum

Canım sıkılıyordu sizin için belki kullanmak isteyen olur diye bi proje yaptım

Proje şöyle..Elimdeki seniseviyoyum.com için isteyen kişilere özel ücretsiz 10 mb host ve sub domain vericem..

Yani şöyle;

Özlem adında bir sevgiliniz var mesala;

ozlem.seniseviyoyum.com domainini ve size özel bir ftp hesabı vericem..O hesaba istediğiniz şekilde (basit html) siteler kullanabilirsiniz..

Eğer html konusunda sorunu olan arkadaşlar olursa onlarada güzel biçimde hazırlanmış 6-7 tane psd yi bu konu altından vermeyi düşünüyorum..

İndexe basit bir index atıyorum..Yani sevgilinzi merak edip ana siteye girerse durumu çakmasın diye

Size özel subdomaini istediğinize göre düzenleyebilirsiniz..

(Şu anda dns yönlenmesini bekliyorum..Ana İndex sanırsam böyle olacak)

Konu altında yine arkaya müzik ekleme vs gibi tam olarak güzel bir site oluşturmanız için tüm bilgileri vermeyi düşünüyorum

Basit bir hediye olabilir ama sevgilinizi bir anlık msnden linki attığınızda mutlu edebilir

Subdomaini anarschi@gmail.com veya pm yoluyla isteyebilirsiniz..Tamamen ücretsiz bu arada

Bu sevgililer gününde sevgilim olmadığı için böyle bir karar aldım..

Bu arada host konusunda sponsor olduğu için Burak'a teşekkür ederim

Yanlız kız isimleri aynı çıkar diye korkuyorum o yüzden ilk gelen kapar 14 Şubata kadar tam güzel bir sayfa olur diye bir hafta öncesinden açıyorum..

Not: Tüm kız isimleri boşta..İlk gelen kapar Konu altına yazarsanız karışmasın.

Alınan İsimler:
Elif (ben aldım )
Simge
Gokce
Pelin
Tugba
Melis (Akibeti belli değil bu kızın )
Pınar
Neslihan
Tuğçe
Meral
Duygu
Bengu
Aysenur
Ceren
ipek
büşra
Selin
Hülya
Tuba
Elifim
Songül
Neslisah
Tutku
Neriman

Rezerve: (Kesin bir bilgi yok almayabilirler ama rezerve ettik bir kere )
Bilge

Konuya adlarını yazarsanız sevinirim karışıcak gibi durum..Ayrıca aynı isimlerden çıkmaya başladı Misal melis