Bir aksilik olmazsa yaklaşık 1 hafta içinde açılacak internet portalımız için siteye içerik girecek editörler aranmaktadır.

Yapılacak İşler:

1- Vereceğim sitelerden düzenlik olarak içerik ekleyecek. İçerikler genellikle sabah eklenecektir. Fakat gece 1-3 arasıda içerik alcağımız yerler bilgileri girmektedirler. Bu yüzden ikisinden birisini tercih edebilirsiniz.

2- İçerikler kopyala/yapıştır olup sadece başlıkları değiştirilecektir. Yazının sonuna mutlaka kaynak ekleyeceksiniz. Yani yazıyı kopyala yapıştır yaptınız sonuna Kaynak: abcde.com gibi olacak. Link vermeden sadece domain.com yazılacak. Şu an Anadolu Ajansı ve DHA ile iletişime geçtim. Portala uygun haberlerle ilgili bültene üye olmak için. Yüksek ihtimal yarın haftaiçi yarın aranırım. Ona göre içerikler sadece bu ajanslardan da bir çok içerik eklenebilir. Haberlere mutlaka fotoğraf eklenecektir. Haber fotoğraflarını bilgisayarınıza kaydedip haberleri girerken bilgisayarınızdan yüklüyorsunuz.

3- İşi yapacak kişiler sorumluluk sahibi olmalıdır. Çünkü size güvenerek siteye bazı içerikle girilmeyecek. O yüzden bu sorumluluğa sahip kişiler iletişime geçsinler. Eğer bir aksilik olacaksa en az 24 saat önce bana mutlaka haber vermeliler ki ben ayarlayayım. Bana haber vermeden içerik girmeyen kişilerle yapacağım anlaşma tek taraflı fesh edilir. Alacakları ödenir ve bir daha kendisiyle çalışılmaz.

4- Bir önceki maddede sorumluluk sahibi olmasından yola çıkarak genel olarak üniversite öğrencisi arkadaşlarımızın başvurmasını istiyorum. Evet aranızda sorumluluk alabilecek lise öğrencisi para kazanmak isteyen arkadaşlarda olacaktır fakat istisnalar kaideyi maalesef bozmuyor. Eğer istisnayım diyorsanız, sorumluluk sahibiyim işimi hakkıyla yaparım seni yarı yolda yarı bırakmam diyen lise öğrencileri de başvurabilir. Fakat ilk cümlede belirttiğim gibi genellikle üniversite öğrencisi arkadaşlar başvurursa daha iyi olabilir. Çünkü bazı haberler gece de girilebilir. Kendimde üniversite hayatı yaşadığımdan, genellikle üniversite öğrencileri gece uyumazlar en azından geç yatarlar

5- Yapacağınız işte günde 2 en fazla 3 saat çalışacaksınız. Saat diliminde ise Anadolu Ajansından ve DHA'dan gelecek habere göre ayarlama yapacağız. Yani Sabah 1 saat Öğleden sonra 1 saat Geceye doğru 1 saat olabilir. Bu büyük ihtimal pazartesi veya salı belli olacaktır. Haftada 4 veya 5 gün bu işi yapacaksınız. Yapacağınız günler size işe başlayınca söylenecektir. Haftalık devamlı değişebilir bu günler bilginiz olsun. Fakat size bir hafta önceden söylenecektir.

6- Vereceğim iş 1 aylık 2 aylık 3 aylık bir iş değildir. Site devam edeceği sürece editör olabilirsiniz.

7- Tahmini olarak siteye günlük 50-60 arası içerik ekleniyor. Bazı zamanlar değişebilir bu içerik sayısı. Örneğin, bazı günler 30 haber girildiyse 30-40 içerikte başka kategorilere girilebilmekte.

8- Ücret her yeni ayın başında size tarafımdan bir önceki ayın ücreti istediğiniz banka hesabına gönderilir.

9- Ücret konusunda bilgilendirme yapayım.Normalde burada görüyorum post işi yapanların fiyatları 1000 post 10 TL 1000 post 20 TL gibi rakamlara kopyala/yapıştır yapıyorlar. Belki bazıları baştan savma yapıyor belki bazıları severek yapıyor bilemiyorum ama benim size vereceğim ücret kesinlikle bu rakamlar değil emin olabilirsiniz Ücreti değerlendirmelerden sonra kabul edene söyleyeceğim. Günde zaten 2-3 saatinizi nette rahatlıkla geçiren insanlar topluluğu olarak gördüğüm için burayı ve işini cidden severek ve isteyerek uzun süreli yapması için bu fiyatların dışında teklif yapacağım. Eğer ciddi anlamda ilk 1 ay kendisinden memnun kalırsak ücret emin olun artacaktır. Benim istediğim baştan savma yapılmasın, uzun dönemli çalışalım, hem siz para kazanın hem biz mutlu olalım. Zaten haftada en az 4 veya en fazla 5 gün çalışma olacaktır.

Tüm detayları okudunuz. Buraya kadar okuduysanız işi istiyorsunuz demektir. Biraz daha sabredin ve devam edin lütfen. İyice hem fikir olalım Lütfen özel mesaj ile detayları gönderin gibi mesajlar yazmayın. Her şey açık ve net. Özel mesaj gönderirken sizden isteğim, kendinizi tanıtmanız, isminiz nedir, kaç yaşındasınız, ne iş yaparsınız, niye bu işi yapmak istiyorsunuz, uzun süreli yapabilecek misiniz gibi kendinizi tanıtan küçük 15-20 cümlelik bir yazı istiyorum. Bu yazıda mailini bırakırsanız size olumlu olumsuz dönüşler mutlaka yapılacaktır. Ek olarak özel mesaj gönderenler lütfen başlığa özel mesaj gönderdim gibi bir mesaj yazarsa hem takibi hem de başlığın kaybolmadan diğer arkadaşlara da yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Hepinize teşekkürler