gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O tip dizileri cahil kısımı izliyor olabilir ben izlemiyorum. Stv yi az çok tanıyan kişi ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır ki konudada bu kişileri görebiliyorum. Programlarında sürekli başörtüsü propagandası yapılıyor. Dizilerinde başörtüsü takana iyi rolü başı açıklara kötü rolü veriliyor. Mesela dizilerinde başı açıklar hep kötü yola düşüyor ve başı kapalı olanlarda bunları o yollardan çevirmeye çalışıyor. Bu bir başörtüsü propagandasıdır. Dinin programlarda kullanılması güzel bişey ve eğiticide ama dini çarpıtıyorlar benim görüşüme göre.
O zaman bizim dğer kanallarımızda hep hizmetlçiler alt sınıf baş örtülü gösterilip karalanıyor diyorum bende var mı aksi iddianız.Hep temizlikçi hizmetçi başörtülü dizilerde.Buna neden karşı çıkmıyorsunuz.Onuda geçtim.Melekette büyük oranda başörtülü kadın olduğu halde dizilerde programlarda neden başörtülü kadınlara yer verilmiyor.Mini etekli dekolteliler varken.Bana göre buda ayrımcılık.
Yapmayın etmeyin.Birazcık taraflıktan çıkarıp kendinizi diğer kanallarada bakın.

Türk kadını mini etekli dekoltelimidir.Bumudur standart ama tüm programlardaki dizilerdeki baş karakterler bu.İnsanlar buna özendirilmiyormu?