Bazı şeyleri anlamakla alakalı bu olay.Eğer siz illa eksik bulacağım derseniz böyle anlarsınız.
dinine çok bağlı ne demektir?
Dini hayatında öncelikli olarak yaşayan demektir.Yani başörtüsü takmayan dinsizdir demek değildir.Çok bağlı demek dini aşırı önemseyen demektir.Ama siz İneğin altında buzağı ararsanız başörtüsü takmayan dinsiz dedi diye ortalığı ateşe verirsiniz.
STV nin yayınlarını tasvip etmiyorum.Hatta bir kısmını izlemeye değer bile bulmuyorum.Ama Yahu memlektimde Ahlaksızlığın en büyüğünün yapıldığı Aşk-ı Memnu gibi diziler reyting patlaması yaparken ağzımı açıp eleştirmek gelmiyor içimden.
Televizyondan lağım akıyor evimize tartışacak bir STV mi kaldı??
O tip dizileri cahil kısımı izliyor olabilir ben izlemiyorum. Stv yi az çok tanıyan kişi ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır ki konudada bu kişileri görebiliyorum. Programlarında sürekli başörtüsü propagandası yapılıyor. Dizilerinde başörtüsü takana iyi rolü başı açıklara kötü rolü veriliyor. Mesela dizilerinde başı açıklar hep kötü yola düşüyor ve başı kapalı olanlarda bunları o yollardan çevirmeye çalışıyor. Bu bir başörtüsü propagandasıdır. Dinin programlarda kullanılması güzel bişey ve eğiticide ama dini çarpıtıyorlar benim görüşüme göre.