Gorgon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakma, yok artık anasının gözü "laik" bir ülkede nererede başörtüsü ile gezen insanlara laf atılıyor? Türkiye Cumhuriyeti laik, çağdaş bir ülkedir gördüğüm kadarıyla her ilde, ilçede kısacası yasalarda belirtilen yerler hariç insanlar heryerde baş örtüsü ile dolaşabiliyor ki kimsede buna laf atmıyor, atmamalı, atamaz.
Bir üst mesajda verdiğim videoyu izle, sonra görüşelim baskı varmıymış yokmuymuş.

Bilmem ne ilçesinin ne kasabasında içki içenlerle ilgili bi' kural,sınırlama getirilse herkes yok baskıcılık bilmem ne ayağa kalkar, başkaları "hazmedemiyorum" diyor, "para veriyorum değiştirmek için" diyor..

akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
STV nin yayınlarını tasvip etmiyorum.Hatta bir kısmını izlemeye değer bile bulmuyorum.Ama Yahu memlektimde Ahlaksızlığın en büyüğünün yapıldığı Aşk-ı Memnu gibi diziler reyting patlaması yaparken ağzımı açıp eleştirmek gelmiyor içimden.
Televizyondan lağım akıyor evimize tartışacak bir STV mi kaldı??
Katılıyorum.

Ben bu adamların hiçbirşeyiyle bağlantı kurmamama rağmen bu tarz iftiralar, eleştirilere cevap vermek zorunda hissediyorum, ama birileri 7/24 kanalı izleyip, dershanelerine yurtlarına girip "izlemeyin bunları, gitmeyin yanlarına" diyor.

Bu ne perhiz bu ne turşu..