Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben tüm kanalları takip ediyorum. Şimdi çıkıp bana cemaatçi derler ama değilim. Ben Samanyolu Televizyonu'nun dini çarpıttığı fikrinize katılmıyorum. Gerek Samanyolu Televizyonu gerek diğer yan kanalları bence seviyeli bir vizyona sahip. Sizin şahsi kanaatinize saygı duyarım ancak bana göre bu görüşün sizde oluşmasında 2 sebep olabilir. Ya görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz, ya da samanyolu izlerken gözlük takıyorsunuz.
Hangi aklı selim insana stv yi izletsen din sömürgeciliği yaptığını şıp diye söyler sana

Sana önerim hafta içi 17:00de aile mahkemesini 1 hafta boyunca izle. Onun yanında bide sabah 6da başlayıp akşam 7 haberlerine kadar süren sır kapısı programını izle sonra gel bu konuya yorum yap.

Stv de tek sevdiğim program Beşinci Boyut tu. Onuda bitirdiler. Stv yayınlarını dikkatli izlersen yayınların safsatalarla dolu olduğunu görürsün. Mesela çoğu dizisinde başörtülü kadınlar iyi rollerde başı açık kadınlar kötü rollerde oynuyor. En basitinden Şaban filmlerindeki eşoleşek lafına bile sansür uygulanıyor daha ne diyeyim sana.

Kanal 7 de buna yakın yayın yapıyor ama Kanal 7 işi bu kadar azıtmıyor. Stv de başı açık hiçkimse program yapamaz mesela. Sen hiç gördünmü başı açık birinin haber sunduğunu falan. Ben sadece avrupa kanalında görüyorum onada yemez zaten..

KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem salak,gerzek, çin işkencesinden beter bir kanal, ne diye izliyorsunuz?

Ayrıca evet, başı kapalı kadınlar daha müslüman sayılıyor Allah'ın bir emrini yerine getirdikleri için.

Dinin çarpıtılmasından bahsederken emredilmiş birşeyi yokmuş gibi sayarak dini algılamak hangi mantığa sığıyor acaba.

Bir de anlayamadığınız, Müslüman ülke: İnsanlar başörtüsüyle rahatça dolaşabiliyor, Laik ülke: Ayıplanarak, zar zor dolaşabiliyor.

Müslüman ülke demesinin sebebi de budur.
İzlemiyorum zaten. Bi Beşinci Boyut için izliyordum o bitince artık izlemiyorum ama evdekiler açınca ve sabahın 6sında bangır bangır sır kapısındakilerin sesini duyarak uyanınca görüyorum bazı şeyleri. Başı kapalı kadın Müslüman değildir diye belirtiliyor programda. İstersen Stv nin sitesinden programın bugünkü bölümünü izleyebilirsin. Laik ülkelerde başörtüsünün ayıplandığını sanmıyorum ama başörtüsü takmamanın ayıplandığı bir ülkede yaşadığımız bir gerçek. Mahalle baskısı kavgasıda zamanında bundan çıkmıştı zaten.