Bu STV nin aile mahkemesi diye gerzek bir programı var ve çin işkencesinden daha beter bir program. Neyse konu bu değilde bu salak programada değinmek istedim.

STV yi hayatınızda en az 1 kere dahi izlediyseniz nasıl bir kanal olduğunu anlamışsınızdır zaten. Programları dine dayalıdır ama çoğu zaman dini çarpıtarak gösterir (tamamen benim fikrim)

Tek sevdiğim programı Beşinci Boyut tu. O da Salih abimizin nur yüzü ve enteresan fantastik hikayeleri nedeniyleydi. O program bitti ve STV ile bi ilişkim kalmadı ama evdekiler sayesinde sabahın 6sında yusuf yusuf programlarının sesine uyanıyorum.

Bugün arkadaşta Ayna programını izliyodum. Adını hatırlayamadığım Müslüman bir ülkeyi anlatıyolardı ve sunucu burası Müslüman bir ülke herkes dinine çok bağlı olduğu için kadınların çoğu başını örterek sokaklarda geziyor diyordu. Bu cümleden sonra arkadaşla ben bir an duraksadık ve ikimizinde aklından şu geçti: Başı açık olan kadın Müslüman sayılmıyormu?

Bu konuyu buraya tartışma yaratalım modda gelip kilitlesin diye açmadım. Sadece bu kanalın artık işin suyunu çıkardığını düşündüğüm için açtım. Ne demek burası Müslüman bir ülke herkes dinine çok bağlı olduğu için kandınların çoğu başı örtülü dolaşıyor. Başı açık dolaşanların din umurlarında değil sanırım bunlara göre. Gerçi bu kanalın ilk vukuatı bu değil. Nedense programlarının %99unda başı açık kadınları kötü rollerde başı kapalıları iyi rollerde gösteriyorlar. Bide Kemal Sunal filmlerinde en masumundan eşoleşek kelimelerini bile kesmeleri varki evlere şenlik.