Biraz geç oldu ama aynen uyguladım. Ama hepsi ya tamamen sorun verdi ya da türkçe karakter sorunu çıkarıyor.

www.siteadi.com/sitemap 'a girince hiçbir şey göstermiyor sadece şu uyarıyı alıyorum.

Alıntı
Fatal error: Call to undefined function ototagaim() in /home/****/public_html/Sources/Load.php(1736) : eval()'d code on line 393

Notice: Undefined index: ob_googlebot_modname in /home/****/public_html/Sources/Load.php(1736) : eval()'d code on line 40

www.siteadi.com/arsiv.php 'ye girince türkçe karakter sorunu çıkıyor üstelik bir konuya tıklayınca şu uyarıyı alıyorum.

Alıntı
Notice: Undefined index: ob_googlebot_modname in /home/****/public_html/Sources/Load.php(1736) : eval()'d code on line 40

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/Sources/Subs.php:4010) in /home/****/public_html/seo4smf-redirect.php on line 160

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/Sources/Subs.php:4010) in /home/****/public_html/seo4smf-redirect.php on line 161

Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

Şu bölümlerde de türkçe karakter sorunu var.