sahibinden.com da gezerken buldum. Bu ürünü yaz ayından beri arıyordum bi inceleyin çok iyi.
http://www.sahibinden.com/_kalem_pil...XQQdisplayitem
BU FIRSAT KAÇMAZzZzZz, ARTIK KONUŞMANIZI HİÇBİRŞEY BOZAMAZ, ÇEKİNMEYİN
CEP TELEFONU ACİL ŞARJ KİTİ
KONUŞUN
KONUŞUN !!!!!
Elektriğin olmadığı bir yerde cep telefonunuzun şarjımı bitti Keşke 20 dakikalık daha bataryam olsaydı da şu önemli görüşmeyi yapsaydım dediğiniz an olduğunda. Ya da arkadaşlarınızla doğa gezisine çıktığınızda cep telefon şarjınız bittiğinde eğer önemli görüşmeleriniz varsa cep telefon şarjını ne yapacağınızı kara kara düşünebilirsiniz.
İŞTE BU SIKINTIYA SON
AÇIKLAMA: Standart kalem pil ile çalışır. Paket dahilinde gelen konnektörler ile eski ve yeni birçok cep telefonunu şarj edebilir. Cihaza bağlandığında otomatik olarak çalışmaya başlar. Şarj sırasında ışık yanıp söner Kalem pil bittiğinde otomatik olarak kapanır . Kullanılan pile, gsm operatörüne ve cep telefonunun modeline göre 2 saate kadar konuşma süresi sunar. USBden şarj olabilen 5.6Vdan daha düşük güç gerektiren MP3 Çalar, MP4 Çalar,Radyo, Taşınabilir oyun konsolları vb. tüm cihazları şarj edebilir. Şarjlı piller şarj aleti ile doldurulup kullanılabilir. Cep telefonu pilinin şarjı bitse bile anında kullanılabilir Cep telefonlarının ortalama pil kapasitleri 750-800 mAh seviyesindedir. 1.5V AA Alkali kalem pil 1500-2500mAh güç sunar, cep konuşma süresini minimum 2 katına çıkarır.