Takımda fazlasıyla eksik var.Sakatları sayarsak;
1)Sabri Sarıoğlu
Herkes bu adama yükleniyor ama ben gayet iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Son vuruşları belki çok iyi değil ama adam yüreğiyle oynuyor,elinden geleni yapmaya çalışıyor.
2)Milan Baros
Baros hakkında söylenecek fazla söze gerek yok.Bizim takımın bel kemiği diye düşünüyorum.Gol atmakta sıkıntı çekiyoruz.Bir an önce iyileşip kadroya dahil olursa,kısa zamanda oynamaya başlarsa istediğimiz şeyler olur.Fakat şu zamanlarda kendisini ben dahil tüm taraftarlar arıyordur.
3)Harry Kewell
Ah Kewell ah.Kanatlardan geliyoruz ya...Topu böyle dışarı çıkarıyorlar...Kalenin önüne doğru...Hep Kewell'ı arıyor gözlerim,gözlerimiz.O topu kontrol eder,şöyle bir çeker,ve gol

Umarım en kısa zamanda iyileşir ve eski günlerine geri döner.
4)Hakan Balta
Sol back sıkıntımız var fazlasıyla.Caner bence backte oynayamıyor.Ki zaten yeri sol açık.Hakan'ı çok beğenmiyorum fakat Türkiye'de sol back yetişmiyor herhalde.
Diğer yandan oyuna baktığımızda hırs göremiyorum bir türlü.Kazanma hırsı.O yüreklerden yenme arzusu gözlere vurmalı,oyuna vurmalı.Ama yok.Sakatlıklardandır herhalde.Umarım eski kadromuza bir an önce kavuşuruz da istediklerimiz olur.
Aslında bu kadroyla bile iyi bir şey yaptığımızı düşünüyorum.Kayserispor dişli bir takım.Her an gol yiyebilirdik.Tabi gol de atabilirdik.Bu kadar eksiğe rağmen iyi şeyler çıkarttık.Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız.Ankaraspor maçınında bu araya gelmesi çok iyi oldu.İnşallah o eski günlerimize geri döneceğiz.
Edit:Bu arada Neill'a helal olsun demeden geçemeyeceğim