bladexxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyide 1 hafta dır makina bekliyorum 5 dolarsa 5 dolar eklesin ürünün şeyine zaten kafadan sallıyor ******** fiyatları. bende inadına dispude çektim pomak inadı..
zaten 5 dolar yollamak bana göre avanta istemesidir çinliyse korkacaksın hırsızların çöpcülerin başta gideni..bozuk mal nerde onlar orda.birde daha önceden aldığım makinada 5-6 kullanımlıkdı bozuldu.ne garantisi var ne bilmem neyi 120 dolar verdim az buz para değil çin gibi bir ülkede..sanırım daha önceki aynı mal israilden geldi ama adam dükkanı kapıyor biri mal alınca 5 kullanımlık dayansın adam ona göre şikayet etmesinler diye başka dükkan açıyo e-baydan valla bu çin malları iyice soydu milleti...

Ne kadardir cinlilerle calisiyorsun
Kac paralik ticaretin oldu
Aldigin urunun gercek piyasa degeri kac para ve sen kac paraya aldin

Ben uzun seneler cinle calisiyorum adam bana ozel kulaklk uretiyor
1,3 $ a da var diyor 2,5 $ a da ben 2,5 $ a urettiriyorum kulakliklari ve turkieyde 300den fazla cafe kullaniyor 1,3 $lik olan kulakliktan demo aldim ve bir hafta dayanmadi 2,5$a olan kulaklik hala kullanilmakta ayni ozelliklerde bir kulaklik turkieyde 3,8 $ ve ben 2,5 e mal ediyorum 3e satiyorum uc kamyona yakin mal getirdim bir kez sorun cikarttigini gormedim
arkadasim hatayi bazen kendinde ara 300 tane secenek icinden gidip en ucuzunu alip ben ucuza mal aldim dersen sikayet etme hakkini bulamazsin ticaretin belirli kurallari vardir ve bunlara uydugun surece kazanir ve saygi gorursun
ama boyle 0-6 yasindaki bebeler gibi zilgiti basarsan cok daha aglarsin