cache adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sende haklısın fakat bende googleıda biraz hafife alıyorsun. evet insan gibi düşenecek hali yok ama insanların yaptığı bir google var. google artık arama motorundan ziyade ticari bir markalaşma içerisinde. Bence elindeki imkankarı en iyi şekildede kullanmaya çalışıyorlar. hemen hemen her sitenin hit getiren 3-4 kelimesi olduğunu varsayalım bunların 2 tanesinini filtreleridğinde otomatik olarak hit yarıya düşer. heleki 1kelimeye yoğunlaşmış site ise söz konusu, hittin dip yapması işten değil.
Dalgalanmadan ziyade dalga geçiyor google.

ve ilk adwords kuponu ile birlikte gelen hit düşüşünün ardından yaptığım hamleler ve pozitif sonuç almamı sağlayan yöntemde şuydu.

wordpressten kurulu firma rehberim vardı ilk olarak webmastertoolstan site adresindeki www kısmını yerine wwwsuz indexlemesini sağladım. wwwsuz olarak 1-2 backlink aldım. permalink bağlantıları değiştirdim www.siteadın.com/konulinki.html yerine www. ve html linkini kaldırarak siteadın.com/konulinki şeklinde indexlemesini sağladım.

1,5 ay gibi bir sürede eski hittime %90 oranında ulaştım.
buda demek oluyorki google urlyi filtreliyor. link yapısı değiştiğinde yeni urlye filtre uygulamıyor.
Başka söze ne hacet