Çevremde ofisde çalışacak hiç adam yok şimdiki gençler malum armut piş ağzıma düş olayı

neyse konumuza gelelim firmaya bağlı 57 tane site var bunlar günlük güncellenecek + yeni kurmuş oldugum yabancı site var bir kaç tane daha açılacak
1-güvenilir kişilere ihtiyaçım var sağlam itraderlı arkadaşlar tercih nedenimdir
2- sabit yada gsm numara vermeleri gerekiyor çalışacak arkadaşların postlarda sıkıntı olursa her daim ulaşalım ki sorun olmasın ilerde
3-vbulletin .wp joomla özel script ortaya karışıktır.(post atmanız kolaydır)
4-ögrenci olursa iyi olur hiç olmasa haftalıgını alır harçlık olur onada
5-ödemeler haftalık yapılır.Türkiye çok büyük kriz olmazsa allahda bize sağlık verdiği muddetçe

6-iki kişiyle anlaşacagım belli metinler verecegim onlar üzerinden çeşitli mantıklar yürütülerek 3-4 cümle içerik girilecek
7- bu kadar istek yeter kısaca doğru olan dürüst olan her kişiyle çalışabiliriz.
Bu zamana kadar hep kendim kuruyordum siteleri ve her gün içerik eklemek zorundayım ama bazı siteler 15 güne 1 aya kadar düştü içerik girmeyeli çünkü elle giriyorum.
Pm ile ulaşın bana zaten pmden ne kadar çalışmaya istekli ve prof oldugu anlaşılıyor.her pme cevap vermek zorunda degilim elbette niye cevap vermiyorsun şeklindede dönüş yapanlar olabiliyor arada

Kolay gelsin