Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bu tür konularda bilgi değil de yapılanlarla ilgili bilgi vereyim birazda

Artık ddos, juno ve botnet tarzı saldırılara karşı Firewall hizmeti sunuyoruz. Aldığınız saldırının boyutuna göre ücretlendirilen bu hizmetle ilgili detaylara bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.
Osman Bey Türkiye Şu mantığı anlayamıyorum bütün datacenterlar firewall aldık saldırı boyutuna göre ücretlendiriyoruz. bu olay bana çok saçma geliyor çünkü bu firewall boşta durması ile müşteri kullandırma arasında hiç bir fark yok para ile kullandırırsanız extra para kazanırsınız ama kimse para ile firewall özelliği almazsa bu orda boş durmuş olacak boş duracağına artık türkiye'de firewall datacenterdaki co-location veya dedicated müşteri için ücretli olmaması lazım.amaç iyi ve kesintisiz hizmet vermekse firewall ücreti olmaması lazım. Şimdi Diyeceksiniz firewall gelen atağı süzmesi için extradan hat harcıyor ona birşey demem firewall o kadar para verip almışsanız bu atakları süzmek içinde bir o kadar extra boşta hattınız var demektir.yine para alıpta bu firewall hizmeti vermek anlamsız ve hoş olmuyor datacenterlar için lütfen yanlış anlamayın yazdıklarımı bu sadece bir yorum samimiyetinize inandığım için size yazdım bu konuyu kesinlikle kötüleme ve art niyet yoktur. teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar