Önce bir rapid alacaksın aslında çok şey indirmek için.Sonra onları bi güzel arşiv yapıp sırasıyla izleyeceksin.

Şimdi genelde tasarımcılar kodlayamaz pek php,asp vs. coderlerde pek tasarım yapamaz..( genelde yani , yapan var tabi )

Sen şimdi bu iki yolda ne yapmak istiyorsun onu seçmelisin...Tasarım mı , yoksa kodlama mı ?

Her ikisi içinde html şart...

Eğer ki tasarım dedin - html - css kodlama anlamında öğrenceksin ve artık şablon veya görsellik çıkarmak istediğinde photoshop veya fireworks kullanacaksın.( bence p.shop )

Yok ben scriptler web yazılımları çıkarmak istiyorum diyorsan bu devirde php daha önde yani daha çok tercih ediliyor.

Kodlama ise : html - php ...sonrası ajax veya java ile devam edebilirsin günümüzün sistemleri için özellikle ajax.

En başta front page ile başla derim niye ? daha basit ve windows kullanıcısına pek uzak değil menüler..

Dreamweaver daha profesyonel ve karışık.Kodlarla haşır neşir olmaya başladığında Notepad++ programını yüklersin.

Dreamweaver kadar yetenekli sayılabilecek bir programda front page'nin abisi microsoft expression web'tir buda alternatif olabilir.

Ben hepsinide yaparım dersen başka ama bence önce bir yol seç yoksa ilk başta insana gelen o heves ile insan herşeye dalıyor...Ama sonu inan hüsranla bitiyor...Hepsinden az buz birşeyler öğreniyorsun.

Sıra sıra gidersen ve düzenli bir şekilde 2 sene içinde en azından yapabildiğin birşey (belki kodlarsın belki tasarlar ) olur.

Kolay gelsin.