Age of serisi, az ama öz oyun yapan microsoft klasiği. Serinin ilk oyununu oynadığım günleri hatırlıyorum. Age of 2 yi internet cafelerde oynadığım zamanları, 3'ü çıktığında heyecanla gidip dergi aldığımı ve sonrada oyunu temin ettiğimi.
Starcraft : Blizzard efsanesi, ölmeden önce kesinlikle oynanması gereken oyunlardan.
Warcraft : Bir başka blizzard efsanesi. Warcraft 3 çıktığında bir sürü bilgisyarcı gezmiştim oyunu almak için.
Red Alert : O ara videolara ne demeli? Abd, Rusya çekişmesinin en güzel anlatıldığı oyunlardan.
Rise of Nations : Çok yenilikçi bir oyundu, ilk başta age of'un makyajlanmışı gibi görünsede sonradan anladık kıymetini. Ee tabi microsoft studios
Stronghold serisi : Süperdi süper. Oyunu anlamam uzun sürmüştü biraz ama inanılmaz keyifliydi. Stronghold Crusader cok ama cok güzeldi. Kral ve padişahların kendi aralarındaki konuşmaları hala aklımda.
Rome : Total War : shogun total war'ı bir adım daha öteye taşıyan enfes oyun. Çok zor ama çok keyifliydi.
Cossack : Bu oyunda en çok aklıma kazınan şey paralı askerlerdi. Neden bilmiyorum. Kalabalık çarpışmalarıda son derece keyifliydi. Efsanedir buda.
Civilization : Sid Meier's efsanesi. Aşırı güzel bir oyundu. En son 3'ü vardı sanırım, seneler önce oynamıştım. Çok güzeldi çook.
Commandos : Müthiş başlayan bir seri. 2. oyunu yanılmıyorsam 3 cd idi, dudak uçuklatmıştı aldığımda. 3 cd oyun diyordum, vaybe diyordum. Serinin 3. oyunundan sonra çıkan oyun fps oldu ve commandos efsaneside o an bitti
Diablo 1-2 : Her ne kadar strateji olmasalarda yine yorum yapayım. Ultima'dan sonra en iyi frp oyunudur. Çoğu kişi zaten oynamıştır. 2 sene bir yükler yine oynarım. Buda efsanedir.
Bu oyunların hepsine oy verdim, hiç birini ötekinden ayıramam, kusura bakma

Böyle bir anket açıp nostalji yaptırdığın için teşekkür ederim.