beyler konudan p.m istiyenleri sabah atıcam. p.m. atmış kişilerinkini cevapladım. google aramalarında cıkmamasının sebebi makinası 1 haftadır kapalıydı. dediğim gibi kriz iyi vurdu ve makinalarınıda ödüyemedim. en sonunda bütün sunucularımı kapayıp tek sunucuya gecirdim. ayrıca neden tozito.com cıktı diyorsanız oda yeni projemdir. ticaret oynudur. ama onun satışını gercekleştirdim sayılır.
garanti ve işbankası kullanıyorum. gecerandevusu.com gitti gidecek diyebilirim. gece boyu iyi düşünün sabah 9 dan buradayım
gece randevusu scripttinden tam 100 tane sattım. vvarez bir script değil aksine gecerandevusu.com şahsen scriptti yapıp satabilmek için kurdugum sitemdir. ciro yapmak amacıyla açtım ve felaket kazandırdı. p.m. olarak istemiş bir cok kişiye gösterdim. ama scripttin en full hali sadece gecerandevusunda bulunmakta. kısacası bu scriptti ben satıyorum zaten. piyasada bundan daha özellikli arkadaşlık scriptti yokki 100 taneyi 500 tl den sattım. acil paraya sıkışmasam bu fiyatlara kesinlikle satmazdım. daha önceden bir cok site sattım ve aldım. referans isteyen olursa p.m. atsın. site satışı yapınca gizlilik için itrade işi yapmam. pazartesi sabahtan para lazım eğer satılmazsa kesinlikle diyorum satış iptal olucaktır.