Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere rapidshare artık uploaderlara ödeme yapmayı bıraktığı için bende topladığım puanları nakite çevirmeye başladım. Puanlar ile 1 aylık rapidshare hesapları açıyorum. Tamamen legal ve rapidshare'in kendi sitesindeki fiyatı ile yarı yarıyadır.
Normalde Rapid-Share Kendi sitesinde 1 Aylık Premium Hesabı
6.99 Euro (15 TL) ye satarken ben sadece
8 TL'ye satmaktayım. Gördüğünüz gibi yarı fiyatına satıyorum rapidshare premium hesapları.
Stok Sayısı : Her Gün Hesap Bulunur!
Hesap Açılış Tarihi : Ödeme alındığı gün
Hesap Kapanış Tarihi : Ödeme alındıktan
30 Gün Sonra
Hesap Geçerlilik Süresi : 30 Gün - 1 Ay
MSN için :
hdtshare@msn.com Ödeme Şekilleri : Garanti Bankası - Havale/EFT - PayPal (
Sadece Güvenilir Kişiler için)
RapidShare Premium Üyelikler Hakkında Bilgilendirme Ve Özellikleri 1.) RapidShare Premium hesabınız ile günde 5GB indirme yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Kullanılmayan indirme hakkı 25GB ‘a kadar sonraki günlere devreder. 1 AY içerisinde indirme hakkınız toplam 150GB olacaktır.
2.) Aynı anda limitsiz sayıda dosya indirebilirsiniz. Tüm Download Programlarını (Flashget, Internet Download Manager, Getright vs.) desteklemektedir.
3.) Yarıda Kalan İndirmelerinize devam edebilirsiniz.
4.) Bekleme süresi yada herhangibir doğrulama kodu girme gibi şeylerle karşılaşmadan direkt olarak anında indirmeye başlayabilirsiniz.
5.) Sunucularda yoğunluk olduğu sırada ekstra slotlara aktarım desteğinden yararlanırsınız.
6.) Premium Hesabınız aktif olduğu sürece Upload ettiğiniz dosyalar kesinlikle silinmez.
7.) Süresi biten Premium hesaplar 14 gün içerisinde süre uzatımı işlemi yapılmazsa kapatılmaktadır. Premium hesap kapatıldığı takdirde yüklediğiniz tüm dosyalar silinir. Premium hesabınızın Upload limiti 2000 GB (2 TB) dir. Premium üyeler için Rapidshare Manager programı vasıtasıyla 2000 MB boyutunda tekil dosya Upload edebilme imkanı mevcuttur.
8.) Dikkat! : Premium hesapların başkalarıyla ortaklaşa kullanımı kullanım ihlaline sebep olur. Hesabın kapatılması sonucunu doğurabilir.
Dip Not : Toplu Alımlarda indirim imkanı olabilir. 1 Aylık hesap dışında başka bir satışım yoktur. 3 Aylık - 6 Aylık - 12 Aylık Premium hesapların satışını yapmamaktayım...