arkadaşlar bir scriptte kayıt olurken, aynı zamanda aynı database içindeki farklı bir tabloya da user_login ve user_pass bölümüne bilgileri atamasını istiyorum.

Bu kısmı database e veri girişiyle alakalı kısmı sanırım.

// If everything seems fine proceed with the insertion
      $sqlz = "SELECT * FROM tb_users WHERE username='$referer'";
      $resultz = mysql_query($sqlz);        
      $myrowz = mysql_fetch_array($resultz);

$numero=$myrowz["referals"];

$sqlex = "UPDATE tb_users SET referals='$numero'+1 WHERE username='$referer'";
      $resultex = mysql_query($sqlex);
}

}

// Si todo parece correcto procedemos con la inserccion

$joindate=time();

$query = "INSERT INTO tb_users (username, password, ip, email, pemail, referer, country, joindate, money,visits) VALUES('$username','$password','$laip','$email','$pemail','$referer','$country','$joindate', '0', '0')";
mysql_query($query) or die(mysql_error());

echo "<strong><b>$username</b> ismiyle basarili bir sekilde kayit oldunuz.</strong> ";
şimdi burada insert into tb_users dediği şeyde; tb_users daki username ve password e '$username','$password' değerlerini ekliyor. ben yine bu '$username','$password' değerlerini kurduğum wordpress in wp_users tablosundaki user_login ve user_pass bölümlerine eklemesini istiyorum. 1 üyelikte hem o siteden, hem de wordpress sitesinden kullanıcının isim ve şifresiyle giriş yapmasını istiyorum.

$query = "INSERT INTO tb_users (username, password, ip, email, pemail, referer, country, joindate, money,visits) VALUES('$username','$password','$laip','$email','$pemail','$referer','$country','$joindate', '0', '0')";

bu kısmı

$query = "INSERT INTO wp_users (user_login, user_pass) VALUES('$username','$password')";
olarak değiştirdim olmadı. nasıl kodlamam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. İyi günler