Sener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Öncelikle çalışmanızdan ötürü zaten daha öncede sizi kutlamıştım şimdide kutluyorum.
Fakat ticaretin her yerinde her noktasında insanlarla uğraşma yada sıkıntılı insanlara denk gelmek mümkün. Ama denk geldiniz diyede koca bir milleti dışlamanızda enterasan geldi.

Sizi çok iyi anlıyorum ama sizin yaptığınızda profesyonelce durmuyor. O tarz insanları ayırt edip satışını yapmayabilirsiniz.Yada ürün sözleşmesi hazırlarsınız karşılıklı imzalarsınız sonraki gelen istekleri kabul etmezsiniz. Bunun bir çok yolu var.

Genelleme yapıp herkesi aynı kefeye koymamanız gerekir. Çok övdüğünüz yabancılarda da bunlar olmuyor mu sanıyorsunuz? Yarın öbürgün yabancılardan da biri aynı tavrı sergilerse onlarada satmayacaksınız sanırım.

Bence bilginizin ve yeteneğinizin bu tarz basit kısıtlamalarla önünü kesmeyin.

Bunuda bir görüş olarak okursanız sevinirim, tartışmak yada uzatmak değil amacım hatta bu çalışmalarınızdan ötürü destekliyorumda sizi.

Saygılarımla,

Şener
Ben yabancıları övmüyorum, yanlış anlaşılmasın fakat aynı dili konuştuğumuz insanlar, 3 kuruş para verince kendini bizim sahibimiz sanıyor, en ufak birşeyde azarlama hakkına sahip oluyor.