Yaptığının seni ne kadar küçük aciz biri olduğunu gösteriyor işte. Ben seni gayet medenice ve kendimi en başta kibar bi dille anlatarak konuya giriyorum onları print'lemiyoyorsun, sorunun ne olduğu konusunda çözüme kavuştumak için ekliyorum ben seni, sen ise kalkıp bana ters yapıp multi üyelikden falan bahsediyorsun davetiye bulmak sanki çok zor birdaha üye olamıycakmışım gibi davranman'da çok komikce.
Korkucak olsaydım Diğer üyeliğimden cıkıp aynı dakika başka üyelikle girmezdim en az senin nette gezindiğin kadar benim sitelerle en azından vbulletin ile vakit geçirmişliğim vardır

demek istediğimi anlamışsındır umarım.
Ve şimdi senden son defa rica ediyorum resmi tamamen kaldırman için.
Seni kendi haline bırakıyorum arkadaşım.
Evet Bugüne kadar hiç arkadaş yada dost kazanamamışsınız net ortamında hep cıkar ilişkileri kurmuşsunuz bende bunu anlıyorum. Böyle iyi niyetli insanlar çıkınca'da ne yapıcağınızı sapıtıp şüpheyle bakmak ve önyargıyla davranmak en başta gelen hakkınız.
Serverda ajaxlar'la ilgili bi kısıtlamada olabilir en azından hata veya sayfada ne gibi bi sorun çıkarttığını yazarsan daha iyi yardım edebilirim.
Video isimlerini ve açıklamalarını boş gösteriyor. Bir hata var gibi sanki. Bu arada paylaşım için teşekkürler...