Hukonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden böyle bir karar alma ihtiyacı duydunuz.
Aynı dili konuştuğumuz insanlar, saçma sapan konularda, 3 kuruş para ödediği için kendisini bana sahip olarak gördüğü için ve aldığı ürünün tanımını/kavramını algılayamadığı için, böyle bir karar alınmıştır. Güncelleme tarihinin niye ertelendiği soruluyor, düzgünce cevap verip açıklama yapıyoruz, ters ters cevaplar veriliyor, sinirler yıpratılıyor ve sonrasında haksız duruma düşürülüyoruz. Yabancı adam gelip sorduğunda cevap veriyoruz ve tamam diyip gidiyor, aldığı ürünün kapsamını biliyor çünkü. Ne kadar az ulaşılabilir olursak o kadar düzgün muamele görüyoruz anlayacağınız. Bu yüzden kesinlikler Türk firmalara bu addon satılmayacak, otomasyondan yararlanılarak alınsa bile ücret iade edilerek lisans iptal edilecektir.

Edit: whmcs ile ilgili uyumluluk sorunları hariç güncellemeler kesinlikle kendi insiyatifimdedir. Ben buraya scriptin özelliklerini yazıyorum, bunlara bakıp da alıyorsunuz. Aldığınız sistem tıkır tıkır çalışıyor, güncelleme tarihi ertelenince neden ertelendiğini soruyorsunuz, düzgünce cevap verilip açıklama yapılıyor, üstüne hala ters ters konuşmalarla resmen sabrınız test ediliyor, sonunda sabredemeyip profesyonel olmayan cevaplar verdiğinizde(kesinlikle haraket olmadan) siz haksız ve suçlu duruma düşüyorsunuz. Var mı böyle bir dünya? Türklere birşey satınca var. Bu yüzden Türklere satış yapılmayacaktır.