Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şikayetimi açtım moderatörler ilgilenir.sizin hakaretlerinizide sizin düşük kişiliğinize veriyorum.konunun account & lisans satışı ile alakası yoktur.artık burda kimseye yanıt vermeyeceğim.

Tipik son zamanlardaki vip üyelik dağıtıyorum ayağı ile şahısların account bölümünü reklam amaçlı kullandıkları bir konudur.ve ne etiğe sığar nede kurallara sığar.

(not: anasayfayı zaten en başından beri biliyorum ne kasıyorsunuz, böyle ucuz reklam taktikleri yüzünden forumda her gün bilmem ne sitelerinden bedava vip üyelik şeklinde konularla doldu.)
Gwindor hem haksızsın hemde haklısın. Nedenleri aşağıya yazıyorum.

Haksızsın Çünkü burada daha önce bu tip üyelikler dağıtıldı. Bildiğim kadarıyla serbest

Haklısın Çünkü http://www.kapriss.net/destek/member...=profile&uid=1 adresine baktığımızda site dün kurulmuş ve 2. gününde vip üyelik vermeye başlıyor. Bu durumda bende reklam amaçlı yapıldığını düşünüyorum.

Genel Görüşüm:
Ücretli üyelikleri dağıtımı serbest olabilir ama her yeni site açan üye toplamak adına burada ücretli üyelik dağıtırsa bu bölümün site tanıtımı bölümünden farkı kalmaz.