web_sakat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.tozlublog.com/tavutter-aldatmacasi.html adamın biri böle yazmış doğrumudur?
Scriptin açık kaynak kodlu bir yazılım olduğunu zaten belirtmiştik. Arkadaşımız kendi bulmuş gibi ortaya atmış ama beni/bizi takibi yetersiz ve yersiz bir çıkıştır.

Yani o arkadaşın yazdığı gizli saklı bir olay olmadığı gibi bir aldatmacada değildir.

%100 Yerli malı olması demek yazılımın bize ait olması gerektiğini söylemiyor. %100 yerli malı dememizin sebebi, web sitesinin Türkiye ye hizmet etmesinden dolayıdır. Yani twitter, facebook vs sosyal platformlar yerli malı değildir çünkü Türkiye'ye özgü bir web sitesi değildir, sadece TR dillerine çevrilmiştir. Biz bu şekilde değerlendirip öyle yazdık.

Böyle farklı anlamlar çıkıyorsa o yazılarımızıda zevkle değiştirebilirim, sonuçta ortaya bir web sitesi koyduk ve gün geçtikçe dahada popüler olmaya başladı.. Yanlış anlaşılmak istemeyiz ve elimizden geldiğinde yanlış anlaşılmaları en alt seviyeye indirgemek bizim görevimiz.

Velhasıl kelam

Ortada bir ALDATMA yoktur.

O arkadaşı şiddetle kınıyorum " İnsanlara yabancıların yaptığı bir scripti %100 Türk yapımı diye yutturamazsınız. "

Ekibimizden kimsenin birşey yutturmaya ya da birşey yutmaya niyeti ve eğilimi katiyen yoktur.

Bu tarz yazıları kısmen bizi çekemediklerini düşünerek yazıyorum ama neden çekememezlik olabileceğini kestiremiyorum..

Konunun açılış amacı öneriler olduğu kadar eleştiri almak isteyişimizdendir ancak eleştirmek demek insanlara yalancı damgası vurmak demek değildir.

alexa: TR 2,241