Şu an Antalyadayım evdeki nargile büyük diye getirmedim buraya ve yeni bir tane aldım.
610 modelini 110lira/kargo sizden olarak yolluyorlar firma güvenilir ve çok ilgili.Ben yanında kendi üretimleri olan 50cm lik marpucta sipariş ettim toplam 135liraya geldi.Nargile oldukça güzel, evimde bulunan nargileden daha memnunum modern bir görünümü var ve hava kaçırmaması için ellerinden gelen önlemi almışlar.
Ayrıca 1. de garanti eft geçtim işbankasındaki güvenlik kodu yüzünden, daha sonra güvenlik kodunu halledip işbankasından havale geçtim beklemesin adamlar güvenmez belki diye 2 ücrette geçti şansıma eft de o sırada geçmiş hesaplarında 135tl fazladan göndermiş oldum fakat geri iadesini de sorunsuz yaptılar.
Buradan bakabilirsin.
ben tiryaki oldugum icin hocam anlıyorum bu göstermiş oldugunuz nargile içimlik uzun ömürlü nargile degil.
içimlik keyif alarak sık kullanımdan etkilenmeyen nargile istiyorsan ülkemizde cafelerde adı Kahveci olarak bilinen döküm nargileden kullancaksın ayrıca burdaki daha cok süs üzerine işlemeli bir nargile. ben cok uzun zamandır her türlüsüyle denedigim için tavsiye etmiyorum