Şu an Antalyadayım evdeki nargile büyük diye getirmedim buraya ve yeni bir tane aldım.610 modelini 110lira/kargo sizden olarak yolluyorlar firma güvenilir ve çok ilgili.Ben yanında kendi üretimleri olan 50cm lik marpucta sipariş ettim toplam 135liraya geldi.Nargile oldukça güzel, evimde bulunan nargileden daha memnunum modern bir görünümü var ve hava kaçırmaması için ellerinden gelen önlemi almışlar.

Ayrıca 1. de garanti eft geçtim işbankasındaki güvenlik kodu yüzünden, daha sonra güvenlik kodunu halledip işbankasından havale geçtim beklemesin adamlar güvenmez belki diye 2 ücrette geçti şansıma eft de o sırada geçmiş hesaplarında 135tl fazladan göndermiş oldum fakat geri iadesini de sorunsuz yaptılar.

Buradan bakabilirsin.

EylulHazan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buraya koydugu marpuc tamamen plastiktendir zaten marpuclar nargilenin pahalı kısmını oluşturur
Yanlış bilgilendirme olmasın, adam gibi bir marpuc için vericeğiniz maksimum tutar 25lira.Baknz elmas nargile marpuçları.

Keçi derisi hortumu, kızılcık ağacından kehribarı ve güzel işlemeleri.Bi marpuçta olması gereken temel özellikler.

Birde sıvama nargile tavsiye edeni ilk defa görüyorum )