Merhaba arkadaslar simdiye kadar wordpress konularinda yeteri kadar tecrubeye sahip oldum. ve Geldigim noktada hazir sistemler dahil wordpress'den bir is gozuyle bakilarak ciddi paralar kazanabilinecegini gordum.

Beni taniyanlar ELATube ve KuazaHaber wordpress sistemlerini bilirler, bunlar bir ornek sadece, yaptiginiz sistemlerden para kazanmaniz konusunda size yol gosterecegini umdugum bir kac ornekten birisi. Bu sistemlerden para kazanan bir cok arkadasim var, gabfire sadece bir ornek. R10 da da bot yada tasarim islerinden para kazananlar var.

Burda anlatmak istedigim wordpress eger ustune giderseniz basli basina bir ekmek kapisi sekline gelebilir. Bunun icin Biraz tecrube, is disiplini ve sabir gerekli. Yaptiginiz is kaliteli olursa kisa surede umdugunuzdan fazlasini kazanirsiniz.

Simdiye kadar benim yaptigim sistemler icin ek uygulamalar yapip ekmek parasini yada harcligini kazanan bir cok kisi oldu, cogunu taniyorum. Simdi bunlari gorunce cok mutlu oluyorum acikcasi, cunku bu benim para kazanmamdan daha ileri ve mutlu edici bir olay.

Geldigim noktada kendi wordpress tecrubelerimi, bilgilerimi paylasacagim, ve yaptigim sistemler icin destek ve gelistirme olanaklarini surdurebilecegim bir forum actim. Amacim Kendi sistemlerime destek olurken, tecrubelerimi paylasmak, wordpress den para kazanmak isteyenlerle ciddi bir ekip ortaminda calisip, ekmek parasini kazanmak isteyenlere, harcligini cikartmak isteyen ogrencilere yan gelir ortami yaratmak.

Sistemi destek icin acmistim ancak bir sure sonra bu fikir geldi aklima, daha oncede bu tarz bir ortam dusuncesindeydim.

Sonuc olarak ucretli islerinizi yapmak, temalarinizi eklentilerinizi satmak, yada tecrubelerinizi paylasim sorunlari olanlara yardim etmek isterseniz hepinizi aramizda gormek isteriz.

Konu reklam konusu degildir: dileyen arkadaslar http://a.href.tc sitesi uzerinden kendini gostermeye baslayabilir.

Benim cok musterim oldu, bu konuda is bulabileceginiz bir ortam olacagini dusunuyorum. Siteyi bugun bitirdim, daha logo dahi yok Ancak zaman icinde eger destek verirseniz bence guzel bir is kapisi yada destek sitesi olacaktir..

Ben ve arkadaslarim inaniyorumki bu konuda birbirimize destek olacagiz..

Simdiden okudugunuz icin tesekkurler..