crazyking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dere geçerken at değiştirilmez..
bU Sözünün Arkasındayım

DooMsDaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardesim birak es gec burdaki yorumlarin cogunu, hazir hitlenmis, sira almisken ellesme 1-2 ay, tasarim falan degisme. simdiye kadar ne yapiyorduysan yapmaya devam et.
Olsun be Paşam Yorumlar benim fenerimdir. Tabiki Hemen Değiştirmem ama 4 aydır zaten değiştirmeyiş planlıyordum

obscure adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet senin de 13 sayfa yoruma ne gerek vardı hadi 1. sıra olsa yine bir derece de oyun kelimesinde 1. sayfaya çıkana madalya mı takıyorlar anlamadım
yok takmıyorlar ama türkiyedeki oyun sektöründe 2-3 kelimede başarı sağlarsan haliyle insan heyecanlanıyor

ramonerassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tasarımı değiştir diyen arkadaşlar rakiplerin galiba
Yok Onlar Benim Dostumdur Ben Kimseye Rakip Olmam Tek Rakibim Kendimdir.

kacar82 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah kalıcı olursun da bir dalgalanma sonucu geldiğinin kanısındayım. Çünkü ani yükseliş göstermiş siten. 2 yıldır bu piyasanın içindeyim. Ani yükseliş gösteripte düşmeyen site görmedim...

Umarım yanılıyorumdur...

Son not: Orada kalmak oraya gelmekten daha zordur ve kalmak için harcayacağın emek seni tatmin etmez. Çünkü o kadar kazanamazsın...

Herşey gönlünce olsun.
Tşk Dostum Dalgalanma Olabilir Yanlız Bu süre zarfında Burada OLmak Hatta Oyun ve Oyunlar , oyun oyna ve birçok kelimede birinci sayfada olmak güzel bir duygu